Det er ikke noe morsommere enn camping. En av de viktigste tingene å vurdere når camping er hvor du skal sette opp leir. Ikke alle campingplasser er skapt like, og valget du gjør om campingplassen din kan gjøre opplevelsen din enten god eller dårlig. Her er litt råd som kan hjelpe deg med å velge en god campingplass.

Unngå eventuelle dyreliv du kan komme i kontakt med. Bears har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker de har vært kjent for å rippe åpne bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem i mange campingplasser. Ikke bare er de smarte og kan få tilgang til mat forsyninger lett, men de kan bære sykdom også.

Når du bringe din hunden opp på en leiren tur, lage bestemt han har adekvat sjekke av sikringen. Bugs trives i skog, og mange loppe behandlinger ikke utvide beskyttelsen til å omfatte flått, så spør veterinæren før avgang hvis hunden har alt han trenger og hva du bør gjøre for riktig tick forebygging og fjerning.

Om natten lager du «bjørneposer». Bind et tau rundt posene med maten og søppelet ditt. Deretter finner du et tre og evel poser over en gren, heve til de er minst syv eller åtte fot fra bakken. Bind tauet rundt treet slik at det er sikkert. På denne måten vil bjørner og andre dyr ikke kunne komme inn i mat og søppel i løpet av natten.

Når du går camping, sørg for å ha lukket tå sko. Vandre i skogkledde områder, kan du komme over nesten hva som helst; for ikke å nevne ting kan falle på føttene. Du kan også være lurt å ta en tur. Så neste gang du går ut camping, sørg for å bruke sko som kan gå overalt du vil gå.

Barn elsker camping, men sørg for at du gir dem aktiviteter. Hvis du er avgjort blant trærne, kan de bli lei. Barn kan ikke være kjent med aktiviteter som pitching telt eller fiske. Hvis dette er deres første gang, er det en fantastisk mulighet for dem å lære nye ferdigheter.

Hvis Fido kommer med din på campingtur, ikke glem hans bånd. Mange mennesker er redd for kjæledyr – spesielt store hunder. Du bør respektere andre bobiler mens du er på stedet. I tillegg kan hunder skape mye kaos på en campingplass hvis de ikke overvåkes riktig.

Pass på at kjøleren du tar med deg er lufttett. Du vil ikke at maten skal ødelegges fordi kjøleren lot den kjølige luften komme seg ut. Oppbevar kjøleren i et skyggefullt område hvor solen ikke vil fungere mot den. Dette kan redde maten og magen.

Forhåpentligvis etter å ha lest rådene i denne artikkelen, har du en klarere ide om hvor du skal sette opp din neste campingplass. Husk, hvor du velger å sette opp leiren kan være den faktoren som bestemmer om turen vil være morsom eller ikke, så velg klokt og forberede seg på opplevelsen av livet.